Grupul FEQS România este o companie specializată în domeniul securității la incendiu, o afacere solidă și inovatoare, cu metodologii de lucru concrete, o echipă de profesioniști în domeniu cu o dorință imensă de a performa și de a excela. Ne respectăm clienții, partenerii, furnizorii și nu în ultimul rând angajații, fiind într-o continuă acumulare de competențe și expertize.

În cei 5 ani de activitate, compania a crescut substanțial, în prezent fiind considerată un lider cheie în industria de protecție fixă împotriva incendiilor, cu un excelent catalog de clienți și proiecte.  Reputației companiei este impecabilă și a ajuns astfel prin respectarea cu strictețe a celor mai recente standarde de calitate ale industriei.

FEQS Group România are capacitatea de a realiza proiecte la cheie, începând cu analiza construcțiilor, realizarea documentaților impuse, proiectarea și determinarea măsurilor de stabilitate la foc a clădirilor și terminând cu execuția instalaților cu rol de securitate la incendiu și obținerea autorizațiilor specifice.

DRAGOȘ ROBU
Director General

Succesul nostru este generat de pasiunea cu care rezolvăm orice provocare din domeniu, de gândirea sănătoasă, precum și de dorința de a progresa. Numai astfel le putem oferi clienților noștri încrederea de care au nevoie.