Vezi certificarile:


Designed by: baseIT
Fire Extinguishing on Quality Standards
Reusim prin calitate!


Termoprotectie structuri metalice
Acasa >> Serviciile noastre >> Termoprotectie metal
CONSULTANTA PSI & SSM
PROIECTARE SISTEME SECURITATE
MENTENANTA DETECTIE STINGERE
IGNIFUGARE LEMN
TERMOPROTECTIE METAL
ATELIER STINGATOARE
ANTISEPTIZARE LEMN
Termoprotectie cu vopsele termospumante
Reprezintă procedeul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe structurile metalice sau pe alte elemente din metal, cu rolul de a împiedica izbucnirea unui incendiu de proporții. Vopselurile termospumante aplicate pe structura metalică, în caz de incendiu expandează și protejează structura.
Termoprotectie cu produse de torcretare
Pentru structurile metalice ascunse sau pentru zonele cu umiditate scazută se realizează lucrări de termoprotecție cu ajutorul produselor de torcretare aplicate mecanizat: mortarele antifoc.
Aceasta metodă reprezintă o masură pasivă, rolul ei fiind acela de a întarzia cedarea structurii metalice sau a celei din beton sub influența unui foc cu un maxim de 240″ si un minim de 30″. Sistemul de protecție a structurilor metalice se realizează prin acoperire cu un strat uniform de mortar uscat, care se aplică direct pe  suprafața structurilor metalice de rezistentă.
Impiedica propagarea incendiilor
Limiteaza pagubele materiale
Se obtin costuri reduse in cazul incheierii politelor de asigurare pentru cladirile cu astfel de protectie
Durabilitatea structurilor metalice se mărește, evitându-se astfel colapsul întregii construcții în cazul în care izbucnește un incendiu foarte mare.
Salveaza vieti omenesti
Avantajele termoprotectiei metalelor