Vezi certificarile:


Designed by: baseIT
Fire Extinguishing on Quality Standards
Reusim prin calitate!
Back
Next


Viziune:

Feqs Group isi propune sa sporeasca satisfactia clientilor prin imbunatatirea continua a calitatii managemultului si implicit sa furnizeze cele mai bune servicii integrate pentru situatii de urgenta si protectia lemnului pentru a deveni un leader al performantei atat pe piata romaneasca cat si la nivel european.

Valori:

Obiectivele Feqs Group urmaresc satisfacerea cerintelor clientilor prin realizarea de proiecte complexe la un inalt nivel tehnologic si de calitate, respectand cu strictete termenele de executie angajate, respectiv imbunatatirea continua a mediul organizational in care angajatii performeaza.

Resurse:
Experienta profesionala vasta a angajatilor si colaboratorilor companiei, masurata printr-o crestere ascendenta a perfectionarii personalului reprezinta cea mai importanta resursa intangibila a noastra, fiind una dintre cele mai performante in practicile moderne din tara. De asemenea, facand referire la resursele fizice, compania dispune de spatii de birouri moderne dedicate activitatii noastre, spatii de depozitare de mari dimensiuni si un atelier performant pentru verificarea stingatoarelor de incendiu.
Acasa >> Companie >> Strategie & Valori
Strategie & Valori
DESPRE NOI
STRATEGIE & VALORI
CERTIFICARI
PORTOFOLIU