Vezi certificarile:


Designed by: baseIT
Fire Extinguishing on Quality Standards
Reusim prin calitate!
DESPRE NOI
STRATEGIE & VALORI
CERTIFICARI
PORTOFOLIU
Back
Next


Infintata in anul 2013, cu sediul in Bucuresti, Feqs Group doreste sa reuseasca in afaceri, oferind servicii profesionale si de calitate pentru situatii de urgenta si protectia lemnului.

Avand la baza o echipa de ingineri cu ani de experienta in securitatea la incendiu precum experti si verificatori de proiecte pentru cerinta esentiala securitate la incendiu, proiectanti de specialitate, evaluatori de risc, experti in tratarea si conservarea lemnului si nu in ultimul rand tehnicieni calificati si experimentati pentru efectuarea lucrarilor si instalarea sistemelor cu rol de protectie la incendiu, Feqs Group poate aborda proiecte cu acoperire locala cat si nationala, indiferent de marimea si complexitatea acestuia.

Scopul nostru este de a fi un important furnizor de servicii de calitate, solutii inovatoare si un partener de incredere in fiecare domeniu in care activam.

Certificata ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, Autorizata ISCIR, de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, Feqs Group acopera o gama larga de servicii integrate pentru situatii de urgenta: 
                               

Acasa >> Companie >> Despre noi
Despre noi
Consultanta PSI & SSM
Proiectarea si instalarea sistemelor de securitate la incendiu
Mentenanta sisteme de detectie si stingere a incendiilor
Verificarea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu
Ignifugarea lemnului
Termoprotectie metal
Serviciu privat de pompieri
Antiseptizarea lemnului