Vezi certificarile:


Designed by: baseIT
Fire Extinguishing on Quality Standards
Reusim prin calitate!


Verificarea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu
Stingatoarele sunt principalul mijloc de interventie pentru stingerea inceputurilor de incendii, usor de utilizat si la indemana oricui. Conform legislatiei in vigoare verificarea periodica a stingatoarelor de incendiu, repararea si umplerea acestora trebuie efectuata numai de persoane autorizate de Centrul National de Securitate la Incendii si Protectie civila.
Stingatoarele cu pulbere si cele cu dioxid de carbon trebuie verificate la un interval de 12 luni, iar stingatoarele cu spuma mecanica la un interval de 6 luni.
Atelier stingatoare - Feqs Group
Dispunem de:

1. Atelier fix echipat cu utilaje profesionale si autorizate ISCIR de verificare si intretinere a stingatoarele avand o suprafata de lucru totala de 150 m2, cu personal specializat si autorizat pentru executarea operatiunilor de verificare, incarcare, intretinere si reparare.

2. Atelier mobil de umplere a stingatoarelor cu Pudra cu rezervor mobil de stocare a pudrei, adaptor de umplere P50-250N pentru golire, pentru toate tipurile de stingatoare de incendiu realizat pe o autoutilitara Ford Transit.
CONSULTANTA PSI & SSM
PROIECTARE SISTEME SECURITATE
MENTENANTA DETECTIE STINGERE
IGNIFUGARE LEMN
TERMOPROTECTIE METAL
ATELIER STINGATOARE
ANTISEPTIZARE LEMN
Acasa >> Serviciile noastre >> Atelier stingatoare