Vezi certificarile:


Designed by: baseIT
Fire Extinguishing on Quality Standards
Reusim prin calitate!


Antiseptizarea lemnului
DESPRE NOI
STRATEGIE & VALORI
CERTIFICARI
PORTOFOLIU
CONSULTANTA PSI & SSM
PROIECTARE SISTEME SECURITATE
MENTENANTA DETECTIE STINGERE
IGNIFUGARE LEMN
TERMOPROTECTIE METAL
ATELIER STINGATOARE
ANTISEPTIZARE LEMN
Antiseptizarea este un procedeu fizic sau chimic de protectie a lemnului impotriva insectelor, mucegaiului, ciuperciilor si a tuturor daunatorilor care pot afecta durata de viata a acestuia.Lemnul este un material viu, organic, care, adus din natura, pastreaza in componenta sa insecte, ciuperci etc. De aceea, atunci cand este folosit ca material de constructie sau pentru realizarea unor obiecte, de la instrumente muzicale la sculpturi sau mobilier, lemnul trebuie protejat de actiunea acestora. Feqs Group utilizeaza o gama larga de antiseptizanti, in functie de natura fiecarui proiect. Aceste solutii concentrate sunt formate din biocide de generatie noua cu actiune antimicrobiana, care asigura protectia preventiva si combativa a lemnului in fata insectelor xilofage, inclusiv a termitelor, precum si a atacului ciupercilor ce duce la putrezirea sau mucegairea acestuia.

Compania noastra va ofera urmatoarele metode de tratare a lemnului, in functie de tipul si gradul de infestare constatat :

Pensulare - substanta sau produsul de protectie este aplicat cu ajutorul pensulelor si a bidinelelor.
Pulverizare - substanta sau produsul de protectie este aplicat pe lemn sub forma de picaturi foarte fine.
Imersie de scurta durata - substanta sau produsul de protectie este aplicat pe lemn prin scufundare completa sau plutire, pentru scurta durata, a lemnului.
Injectare - procedeu de protectie care se realizeaza prin inteparea lemnului - de regula in zonele cele mai expuse la degradare - si introducerea substantelor sau produselor de protectie prin presare in straturile de lemn intepate, pentru a opri degradarea sau a mari rezistenta la degradare a lemnului
Gazare-fumigatie - procedeu de protectie a lemnului impotriva agentilor biologici prin folosirea substantelor sau produselor de protectie sub forma de gaze, vapori sau fum (prin utilizarea unui generator de aerosoli termici sau reci de tip fogg, ulv etc.) si dioxid de carbon in camere etanse.
Acasa >> Serviciile noastre >> Antiseptizarea lemnului